Taartentafel

Op de mooiste dag van jullie leven horen ook de mooiste taartjes! Kunnen jullie niet kiezen? In plaats van één grote bruidstaart is de taartentafel gevuld met allemaal verschillende taarten. Zo zit er voor iedereen iets lekkers bij! 

Concept 

Als jullie kiezen voor de taartentafel plannen we een gesprek om te kijken welke taarten jullie op de taartentafel terug willen zien. Je kunt voor de mogelijkheden alvast kijken op de taartenpagina. Je hebt alle vrijheid om jouw eigen tafel samen te stellen. Als aansnijtaart kan ik een klein bruidstaartje maken die er nog net wat mooier uitziet dan de andere. De taarten op de tafel zijn niet alleen erg lekker, het oog wil ook wat! Daarom zorg ik er voor dat de tafel mooi gestyled is en zal ik op de dag aanwezig zijn om de taarten uit te serveren. Zo kunnen jullie zorgeloos genieten van jullie dag! 

Prijs 

Voor de taartentafel gelden niet dezelfde prijzen als de taarten die los te koop zijn. Dit komt omdat bij de taartentafel de styling en het serveren bij de prijs inbegrepen zit.

Prijs 2023:  €8,50- per persoon.

De taartentafel is niet mogelijk zonder styling en uitserveren. 

Reiskosten 

De genoemde tarieven zijn inclusief btw en exclusief reiskosten van € 0,40 per kilometer en eventuele parkeerkosten. 

Taart bordjes 

Bij de tafel zijn bordjes te huur. Dit zijn roze aardewerk bordjes. Prijs per bordje: € 0,75 met een maximum aantal van 50 bordjes. De bordjes hoef je niet af te wassen, deze neem ik na afloop weer mee terug. 

Hannah + Nando : Jente heeft de taartentafel op onze bruiloft verzorgd en heeft echt al onze verwachtingen overtroffen, de reacties waren lovend. We raden Jente’s Homemade Pies absoluut aan!

Foto's door: Stance Photography ,Isis Sturtewagen Fotografie, The wedding reporter